Pod Mod Elektronik Sigara Nedir?


Bildiğiniz üzere, talep eder vape – pen olsun (), talep eder bir box mod olsun (), isterse bir mod elektronik sigara olsun derhal derhal bütün cihazlar belli başlı kısımlardan meydana gelirler ve bu kısımların başlangıcında likit tankı ve coil gelir. Pod Mod elektronik sigaralar, geleneksel e-sigara modellerinin aksine bir e-likit tankına haiz değillerdir. Bunun yerine pod ismi verilen bir kartuş kullanırlar. Pod kartuş kullanan e-sigara cihazlarına pod mod elektronik sigara adı verilir.


Pod Mod Elektronik Sigaralar Ne Yapar?


Pod Mod e-sigara modelleri, e-likit içeriğini içlerinde taşırlar. Basitçe bir pod mod, e-sigaralardaki likit tankı ve coil’ in yapmış olduğu aynı şeyi yaparlar; buğu meydana getirir ve kullanıcının aromalı ve nikotinli bir buğu elde etmesini sağlarlar. Pod Mod elektronik sigara modellerinde, pod kısmı (kartuş) çoğu zaman 1 – 2 ml’ lik e-likit içerirler. Pod Modlarda, başka e-likitleri tecrübe etmek ve değişik bir e-likit tatmak dilerseniz kartuşu tamamen değiştirmeniz gerekebilir.


Pod Mod Elektronik Sigara Özellikleri Nelerdir?


Pod Mod elektronik sigaraların en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de bilhassa mod elektronik sigara cihazlarına bakılırsa minik boyutlu olmaları gelmektedir. Elbette bu ebat farkını elde eden yegane şey ise pod mod elektronik sigara cihazlarının bütünleşik batarya kullanmasıdır. Yani mod elektronik sigara modellerinde olduğu şeklinde bu cihazlarda 18650 şarjlı pil kullanılmaz.


Pod Mod elektronik sigara cihazlarının pilleri çoğu zaman 300 mAh’ lık bir kapasiteye sahiptirler. Vape – pen olarak malum elektronik sigaralar 650 mAh’ lık bir yaklaşık kapasiteye sahipken, cig-a-like denilen e-sigaralar ise 200 mAh’lık bir pil kapasitesine sahiptirler.



Pod Mod Elektronik Sigara Özellikleri:


Pod Mod Cihazlar, Likit Tankına Sahip Değillerdir. Genellikle Farklı Aromaya Sahip Bir Buhar İçin Pod Kısmını (Kartuşu) Değiştirmeniz Gerekir. Ancak Bazı Modellerde Pod Modların Küçük Likit Tankları Da Farklı E-Likitlerle Doldurulabilir.


Pod Mod Cihazların Pod Kısımlarında Genellikle 1 yada 2 ML E-Likit Bulunur.


Pod Mod Elektronik Sigara Modellerinin Batarya Kapasiteleri 300 mAh Ortalamaya Sahiptirler.


Peki pod mod elektronik sigara isminde ayrı bir aygıt sınıfı varsa, bu elektronik sigaraların tasarımlarının hepsinin aynı bulunduğunu söyleyebilmek olası mü? Aslında, pod mod elektronik sigara cihazları için genel bir düşünce edinmek dilerseniz, Aspire Gusto Miniye  bir göz atmanız ehil olacaktır.