En İyi Pod Mod Elektronik Sigara Modelleri 


Özellikle arasında bulunduğumuz 2018 Yılında, e-sigara endüstrisinin pod mod cihazlara yöneldiklerini kolaylıkla söyleyebiliriz. Bunda normal olarak cihazların haiz olduğu kullanım kolaylığı, hafiflik ve maliyet benzer biçimde unsurlar öne çıkmaktadır. İşte 2018’ in en iyi pod mod elektronik sigara modelleri:


Eleaf iCare


Eleaf iCare, bilhassa ürettiği Eleaf iStick Pico 75 Watt mod box ile öne çıkmış bir elektronik sigara üreticisi. Firma, minik ve son aşama hesaplı olan Eleaf iCare modeli ile de son aşama iddialı. Likit miktarını yayınlayan 2 ml’ lik tankı, 20 watt’ a kadar çıkabilen kapasitesi ve 200 mAh’ lık bataryası ile Eleaf iCare, son aşama kullanışlı ve bilhassa e-sigara kullanmaya yeni başlamış olacak olanlar için ideal. Eleaf iCare hem de ICC coil kullanıyor ve kullanım sıklığınıza nazaran coil, gerektiğinde değiştirilebiliyor. Bu açıdan, Eleaf iCare’ in kartomizer yada kartuş kullanan öteki cihazlardan değişik oldukları söylenebilir.


JustFog MiniFit


JustFog Minifit, 5 ml’ lik likit tankı ile mod cihazların yüksek tank kapasitesini sizlere sunuyor. Aynı zamanda bir mod elektronik sigara olmasa da enerji seviyesi hakkındaki malumat veren bildirim ışığı, 370 mAh’ lık batarya kapasitesi, minik ve kullanışlı gövdesi ve değiştirilebilir likit kapsülü ile JustFog MiniFit, oldukca başarıya ulaşmış ve taşıması basit bir pod elektronik sigara modeli olarak karşımıza çıkıyor.


Aspire Gusto Mini


Aspire gusto Mini, pod mod elektronik sigara modelleri için adeta bir model. Likit kapasitesi 2 – 4.2 ml içinde değişen Aspire Gusto Mini, görünüş olarak bir box mod cihaza oldukca benziyor olsa da, başarıya ulaşmış bir pod mod elektronik sigara modeli. Mikro USB ile şarj edilebiliyor olması, 1.5 Ohm dirayetli atomizer coil kısmı ve ayarlanabilir hava kanalları ile Aspire Gusto Mini, mod alışkanlığından vazgeçemeyenler için fazlaca ideal.


Vaporesso Nexus


Vaporesso Nexus, 2 ml’ lik tank kapasitesi ve bir Vape – Pen kadar yüksek 650 mAh’ lık batarya kapasitesi ile son aşama kullanışlı ve performanslı bir pod mod. Eğer Vaporesso markasından vazgeçemiyorsanız ve minik boyutuna karşın 1.0 Ohm direnme ile buğu sağlayabilecek bir pod mode elektronik sigara arıyorsanız Vaporesso Nexus sizlerle. Vaporesso Nexus’ un hem de üstün işlemci altyapısı bulunuyor ve bu sayede likit tankına dolum yapmadığınızda yada düşük şarjda sizleri uyarıyor.